martes, 9 de diciembre de 2008

Conte

Tots els dies són especials!


La Marta era una noia d'uns 36 anys que vivia a la ciutat de Barcelona. Ella i les seves amigues anaven a comprar un regal per a la seva cosina, l'Anna, perquè era el seu aniversari i feia 35 anys.
Les noies van decidir comprar-li un perfum molt bo però era molt car.. tot i així li van comprar.
El gran dia s'aproximava i li van organitzar una festa sorpresa.
L'Anna es va posar molt contenta, tenia a tota la seva gent al seu costat i se sentia molt estimada. La Marta estava molt contenta de veure a la seva cosina tan feliç.
Quan l'Anna va veure el regal de les seves amigues es va quedar molt sorpresa perquè era el perfum que li agradava tan. Els hi va dir que, com sabia que era un perfum molt car, el reservaria per ocasions especials i així no el malgastaria. Les seves amigues van somriure.
Al cap de tres mesos l'Anna va tenir un accident i va morir. La Marta es va quedar destrossada al veure que no podria seguir compartint coses amb la seva cosina... Quan va arribar a casa dels seus tiets, va entrar a la habitació de l'Anna i va veure el perfum que li van regalar, no l'havia obert.
La Marta va recordar les paraules que va dir la seva cosina quan va obrir el regal i es va donar compta de que la vida és molt curta i va decidir que mai deixaria les coses per una ocasió especial perquè tots els dies tenen alguna cosa d'especial.

No hay comentarios: